Navigáció

q8190224Összeállt a II. Békés-dánfoki Zenei Fesztivál programja. Békés megye legjobb rock zenekarait és lemezlovasait sikerült megnyerni erre a hétvégére. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy a 2011-es fesztiválra jó pár lapáttal rátettünk. Ha az időjárás is a kegyeibe fogad minket, akkor senki és semmi nem akadályozhatja meg, hogy a nyár legőrültebb bulijában részt vegyél.

Közel 35 zenekar gondoskodik arról, hogy jól érezd magad. A koncertek már kora délután elkezdődnek, egyről sem éri meg lemaradni. Színpadra lép többek között az Over Promises, a deviANT, a Dreadful Peace, a Blades és a Baby Bone zenekar is.

A diszkó zene szerelmesei sem maradnak ki a jóból. Kora délutántól koktélterasz vár mindenkit, igazi nyári, lazulós zenékkel. Esténként 22,00 órától nagyágyúk a lejátszók mögött. Többek között: Dj Hlásznyik vs. Wawe Riders, Wallas, Dj Fenyvesi és természetesen Dj Szeka is.

 
Hogy miért érdemes eljönni?
– nem kell több 100 km-t utazni egy jó fesztiválért
– a legjobb zenéket 35 rock zenekar és 9 Dj biztosítja
– szabadstrandon és zöld övezetben kapcsolódhatsz ki, ahol sportolhatsz, horgászhatsz is
– olcsó belépő, kaja és ital árak.

Helyszín: Békés, Dánfoki Üdülőközpont
Időpont: 2012. augusztus 10-12.
Belépő: 600.- Ft/nap; Békés kártyával 400.- Ft/nap

Ha péntek 17,00 óráig megveszed mind a három napra szóló belépődet, akkor ingyen sátorozhatsz, ha az első 50-ben is benne vagy, akkor meglepetésben is részesülsz.

Bővebb infó a bekesirock.hu oldalon, a facebook közösségi portálon, illetve Csökmei Gábornál, a 06-20/ 400 2337-es számon.