Navigáció

rolandzon logo 20 PNGA RolandZon Társasházkezelői és Multimédia Szolgáltató Kft-vel bővült a Békés Kártya elfogadóhelyek listája. A cég egy családi vállalkozás, amely főleg a társasházak kezelésével foglalkozik. Több éves szakmai gyakorlatuknak köszönhetően a társasházak ügyeit magas szinten és hatékonyan látják el. Fontosnak tartják a személyes kapcsolattartást, és olyan alaposságal kezelik a házat, mintha ott ők maguk is tulajdonosok lennének. Céljuk, hogy a házak gondos kezelése révén hosszútávon nyerjék el ügyfeleik bizalmát.

A cég egyedi grafikai megjelenésű, különleges weboldalakat is tervez és üzemeltet. Vállalják bármilyen digitális grafika tervezését, egy logó elkészítésétől a teljes arculat kialakításáig is. Előéletük munkái között szerepel pl. a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény teljes arculat tervezése, kialakítása, illetve, -többek között- a nagyivett.com, a mamszi.hu, a bekesikisterseg.hu és a nes.hu honlapok grafikai tervezése és ezek közül néhánynak az üzemeltetése is. Salamon Roland multimédiafejlesztő a vállalkozás garfikai szakembere.”

„A Békés Kártya egy nagyszerű ötlet, amikor először hallottam róla Koszecz Sándortól, tudtam, hogy ebben én is részt fogok venni, úgymint használó és úgy is mint szolgáltató. Úgy gondolom, hogy ha a Békés Kártya és az abban résztvevő cégek is megkapják a megfelelő publicitást, reklámot, az mindenképpen előnyős mind a város, mind a szolgáltatók részére is, főképpen egy cég indulásánál.