Navigáció

P1120592A 2011-12-es évad eredményesen zajlott a Békés Városi Színjátszó Stúdió életében. A békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban heti gyakorlással készülnek az előadásaikra, Pocsaji Ildikó vezetésével. Többek között fellépnek, közreműködnek  a városi rendezvényeken, de megye szerte hívják őket falunapokra, egyéb rendezvényekre.

A 2011-es évben országos minősítésen is részt vettek, ahol kiemelt dicséretben részesültek. Külön megmérettetés volt számukra ez év április végén a Jókai Színházban megrendezett „Ádámok és Évák Ünnepe”, ahol az Ember tragédiájából a 7. szín (Konstantinápoly) eljátszására kérték fel őket. A díjazott Luciferek között a békési társulatból Szeverényi Balázst emelték ki, aminek köszönhetően sikeres felvételt nyert a színi tanházba. Reméljük híres színész lesz…

A Békés Városi Színjátszó Stúdió közösségi munkájuk jutalmaként a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ vezetőségétől  3 napos dánfoki pihenést kapott. Ez a három nap szórakozással és munkával telt, hiszen készülnek a nyári fellépésekre. Szilágyi Erzsébet, a kulturális központ igazgatóhelyettese kilátogatott a táborba és ajándékkal is kedveskedett nekik. A színjátszó csoport minden tagja köszöni neki a lehetőséget. „Ígérik”, hogy továbbra is lelkiismeretesen folytatják a megkezdett munkát.