Navigáció
negyferfi1

Tavasszal nagy sikert aratott a Bulvárszínház által, Gregor Bernadett, Straub Dezső főszereplésével bemutatott “A szerelmes nagykövet” című vígjáték, így a színtársulat egy újabb komédiával örvendezteti meg a békési színházrajongókat. Ezúttal – Fodor Zsóka, Nyertes Zsuzsa, Fogarassy Bernadett, Balázs Andrea, Straub Dezső, Böröndi Tamás, Beleznay Endre, Straub Péter személyében – parádés szereposztással látható a Marc Camoletti: Négy férfi gatyában című zenés vígjátéka, két felvonásban a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban, 2012. október 24-én, szerdán 19 órakor! Ez a darab is remek kikapcsolódásnak ígérkezik.

Jegyárak ülőhelyektől függően: 2500, – 3000, – 3500 Ft/fő.

( Üdülési csekk, Chéque Déjeuner, Cadhoc, Művelődési csekk, Sodexho Pass, Kultúra Pass utalványok felhasználhatók!)

A darab bemutatója néhány mondatban:
Ha egy darabban négy nő él egy lakásban, abból béke sohasem lehet! Mert, ha a háztulajdonosnak, például apróhirdetést van kedve feladni, biztos, hogy az albérlőknek, de még a szobalánynak is kedve szottyan ugyanazt megtenni. Ki a lakást akarja kiadni, ki önmagát eladni, ki modellt keres a festményéhez, ki pedig zongoratanítványt. A megszólított urak pedig érkeznek is szép sorjában, de, hogy nem abban a sorrendben, ahogyan azt a hölgyek várják, abban biztosak lehetünk. A keveredések, félreértések hahotafakasztó helyzeteket produkálnak, a nézők meg dőlnek a nevetéstől. Addig nem szabadulhatunk az őrülettől, amíg „legatyásodva” minden kandúr a párjára nem lel. Gyorsan elszalad az a két fergeteges felvonás, és mire a csomók kibogozódnak, elfelejtjük minden hétköznapi búnkat, bajunkat. A vidám, kissé pikáns, remek poénoktól sem mentes darab nagyszerű őszi színházi kikapcsolódásnak ígérkezik.
A Fogi Színház – B. Bulvárszínház – alapította: Fogarassy András – az elmúlt tíz évben több tucat színdarabot állított színpadra és vitte el a színműveket különböző városokba, kulturális intézményekbe, művelődési házakba, városi színházakba. Az idén két ősbemutatóra is sor került: gyermekeknek a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal című mesejáték, a felnőttek számára pedig a francia Louis Velle: Randevú Párizsban, avagy Szenteltvíz és kokain című vígjáték. Mindkét színdarab óriási országos sikernek néz elébe.

Szereposztás:
Georgette, tulajdonos  – Fodor Zsóka 
Jacqueline, festőművész  – Nyertes Zsuzsa
Janine, zongoratanárnő  – Fogarassy Bernadett
Berthe, szobalány  – Balázs Andrea
Bernard, a lakást akarja kivenni  – Böröndi Tamás
Spartacus, modell  – Beleznay Endre
Jean, zongorázni akar  – Straub Péter
Bertrand, feleséget keres  – Straub Dezső
Dalszövegek: Bencze Balázs
Zenéjét szerezte: Rossa László
Rendező: Straub Dezső
 
Bővebb információ: bekesikultura@bekesikultura.hu, 0666/411-142