Navigáció
Figyelem! Újra pályázható a kulturális intézmények tanórán kívüli nevelési feladatok ellátásában való részvételének támogatása érdekében kiírt pályázat.
Az Új Széchényi Terv keretében megjelent TÁMOP-3.2.13-12/1 jelű, „Kulturális intézmények részvétele a tanórán kívüli nevelési feladatok ellátásában” című pályázat dokumentációja bizonyos pontokon megváltozott, illetve a kiíráshoz kapcsolódó kitöltőprogram a módosításokkal összhangban javításra került. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megvalósítás 14 hónapos lett, eszközbeszerzésre nincs mód, továbbá a pályázói kör bővült közművelődési civil szervezetekkel.
A kiírással kapcsolatban a Békés Megyei IBSEN Nonprofit Kft. workshopot szervez 2012. október 19-én 10 órától a Békés Megyei Tudásház és Könyvtár épületében (Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3.). A fórumra sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt. A közös gondolkodás és munka jegyében bízunk a hatékonyabb pályázatírásban és tervezésben. Kérjük, hogy részvételi szándékukat október 18-ig délelőtt 10 óráig jelezzék Varga-Sipos Andreánál a 06-20-402-21-98 vagy a kultura@ibsen.hu e-mail címen. A részvétel ingyenes.
A kiírás részletei a pályázati dokumentációban:
http://www.nfu.hu/doc/3424