Navigáció

mindenleben2November hónap a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban továbbra is a szórakozásról szól. Aki szeretne tartalmasan kikapcsolódni, annak ajánljuk a 2012. november 26-án 19:00 órakor látható Ray és Michael Cooney két felvonásos komédiáját, a „Minden lében három kanál” – t a Körúti Színház színművészeivel.

Amennyiben jegyet vált előadásunkra és a kezdés előtt szívesen segítené munkánkat egy rövid kérdőív kitöltésével, akkor a darab végén sorsoláson vesz részt és 2013-as Békés Kártyát nyerhet. A kedvezmény kártyával 2013. február 1 – től a város számos pontján kedvezményekben részesülhet, így akár nálunk is az újabb színházi előadásaink jegyvásárlásának alkalmával.

Helyszín: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális Központ színházterme (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

A belépőjegy árak: 3500,- 3000,- 2500,-

(Chéque Déjeuner, Cadhoc, Művelődési csekk, Sodexo Pass, Kultúra Pass utalványok, Békés Kártya felhasználható!)

Szereposztás:
Tom Kerwood: Király Adrián
Linda Kerwood: Placskó Emese
Dick Kerwood: Oroszi Tamás
Harry Kerwood: Lipták Péter
Andreas: Beleznay Endre
Mrs. Potter: Gyebnár Csekka
Downs: Pecsenyiczky Balázs
Katerina: Angyal Anita

Ízelítő a darabból:

Tom a kissé ügyefogyott ifjú férj a családban a nadrágot hordó felesége, Linda várják az örökbefogadási ügynökség képviselőjét, akinek döntésén múlik, lehet-e gyerekük. Tom két vagány öccse úgy dönt, segítenek helyre tenni Tom életét, de ez nem sikerül túl törvényesen. Megjelenik a rend éber őre, néhány illegális bevándorló és ezzel meg is indul a világ legismertebb vígjátékszerzőitől elvárható vidám bonyodalmak sokasága.

Bővebb információ és jegyfoglalás: 0666/411-142; bekesikultura@bekesikultura.hu