Navigáció

azidovasfogaA Száguldó Orfeum társulatának előadásában 2013. február 25-én 19,00 órától a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban Csurka István: Az idő vasfoga című komédiája kerül bemutatásra. Ha a szürke téli estéken Ön is vágyik egy kis vidámságra, akkor ne hagyja ki ezt a bemutatót!

Csurka Istvánnak a hatvanas években írt pazar komédiája ma is eleven erővel hat, tökéletesen aktuális, mint minden időtálló mű, mely kiváló szereposztásban kerül a közönség elé.

Író: Csurka István
Rendező: Pozsgai Zsolt

Szereposztás:
Kenéz PálR. Kárpáti Péter
Angéla – asszisztensnőIvancsics Ilona
BimbiCzvetkó Sándor
Molnár, Angéla vőlegénye – Lázár Csaba
Tibi, Pitlik, részeg – Bodrogi Attila
Miska, rendőr – Virág László
TitkárnőLibor Laura

A darab ismertetője:

Kenéz Pál, pesti markecoló (vagyis zsebtolvaj) orvosi diplomát vásárol, és vezetője lesz a városi kijózanító állomásnak, ahol szabadon garázdálkodhat, zsebelheti ki a behozott ittas állampolgárokat. Ám őt is utoléri a szerelem, és ezzel együtt a megváltozás igénye, az újjászületés vágya. Kenéz Pál elhatározza, tisztességes ember lesz. Ez azonban nem megy könnyen, különösen, ha a régi haverok is bejelentkeznek, és részesedést kérnek a virágzó vállalkozásból. Az álorvos így kénytelen egyre feljebb és feljebb jutni a siker létráján – mígnem rádöbben, hogy felettesei sem jobbak, mint ő.

Belépőjegyek ára: 2500,-Ft/fő; 3000,-Ft/fő; 3500,-Ft/fő

A www.bekesikultura.hu oldalon hírlevelünkre felíratkozott olvasóink a megjelenés előtt már egy héttel rendszeresen értesülnek legújabb darabjainkról, sőt kedvezményes áron válthatnak belépőjegyet is! Használja ki Ön is ezt a lehetőséget!

Ízelítő a darabból: