Navigáció

Óriási sikerrel zárult a Palmetta zenekar tavaszköszöntő nagykoncertje. Különleges volt a fellépés, mivel a kemény metálos hangzás helyett akusztikus formában szólalt meg a csapat.

 

 

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központban már 18,00 órakor elkezdett gyülekezni a közönség, akiket egy kis megvendégelés fogadott. A felnőttek pezsgőt, a gyerekek üdítőt fogyaszthattak, de nagy sikere volt a pogácsának és a nyalókának is.

Izsó Gábor polgármester úr köszöntő szavai után el is kezdődött a koncert és már az első dalt vastaps fogadta. A legtöbb számot tájjellegű ruhába öltözött táncosok színesítették, akik üde színfoltjai voltak az estének. A közel két órás koncert, a zenekar csodálatos játékának és nem utolsó sorban a profi hang és fénytechnikának köszönhetően, egy örök emlék marad minden Palmetta rajongó számára.  

A koncert végén a közönség felállva tapsolta meg a produkciót. Kima Norbert a zenekar vezetője elmondta, hogy szeretnének hagyományt teremteni a koncertből, hogy 2014. márciusában újra együtt köszönthessük a tavaszt.