Navigáció

Mindössze 2 pontot vesztett a 110-ből Rácz Renáta, akinek a 6. fellépés szerencsét hozott. David Guetta – Titanium című dala lenyűgözte a zsűrit és megérdemelten vitte haza az első helyezést. 

 

 

 

A második helyen Orbán Gábor, a kistarcsai Tom Jones végzett, akinek előadását vastapssal jutalmazta a közönség. A harmadik az újkígyósi Szabó Anita lett, aki az Animals – House of the rising sun című slágerével készült a 15. „Az Én hangom” énekversenyre. A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ különdíját Zsombok Réka és Márk Cintia vihették haza.
 
Versenyen kívül fellépet Farkas Sándor és Varga Bianka, a TimeBomb’s tánccsapat, valamint a 2012-es énekverseny kiírásának győztese, Csatári Fanni is. Az eredményhirdetés előtt a zsűri több tagja is szórakoztatta a közönséget. Többek között Szécsi Böbe, Veres Mónika és Tóth Ádám és természetesen Heincz Gábor is gitárt ragadott.
 
Itt szeretnénk megköszönni minden fellépőnek, hogy jelentkeztek a versenyre, a támogatóknak, hogy hozzájárultak a verseny sikerességéhez és természetesen a zsűrinek, hogy jelenlétükkel emelték az est színvonalát.
 
Támogatóink voltak:
 
– Emberi Erőforrás Minisztériuma
– K&H Bank
– Békés Város Önkormányzata
– Dánfoki Üdülőközpont
– Békési Uszoda
– Enter Center Apartmanház – Hajdúszoboszló
– Orosháza – Gyopárosfürdő
– Klement József – húsipari kistermelő
– Békésszentandrási Sörfőzde
– Békési Sportcsarnok
– Békési Faiskola