Navigáció

A Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ, valamint Kovács Zoltán és Kovács Zoltánné Anna közösen indította el Természetesen az egészség felé! – elnevezésű programsorozatát. A rendezvények elsődleges célja, hogy az érdeklődők havonta 1-1 órára kiléphessenek a mindennapi stressz okozta problémák köréből. A Kovács-Magyar András tanítványaiként tevékenykedő szakkörvezetők új technikákat mutatnak azoknak, akik nyitottak az egészséges életmódra, az új szemléletekre. A programok érdekességben is bővelkednek, kikapcsolódást biztosítva ezzel a résztvevőknek.

A foglalkozások havi rendszerességgel zajlanak, sokszínű, érdekes témát ölelve fel. Szó esik a földsugárzások emberi szervezetre való hatásáról, misztikus utazásokról, melyeket személyes tapasztalatok támasztanak alá (pl.: Torinói lepel), filmvetítéssel, energiakezeléssel, karcsúsító alakformáló praktikákkal, beszélgetéssel várják az idelátogatókat.

A Természetesen az egészség felé! „szakkörre” érkezők egyszerű gerinc- és talpmasszázs-fogásokat sajátíthatnak el, gyakorlati bemutatóknak lehetnek részesei, illetve délutánonként egészséges ételeket is megkóstolhatnak.

A szakkört vezeti: Kovács Zoltán és Kovács Zoltánné Anna

Időpont: 2013. május 24. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!