Navigáció

Újabb sikereket könyvelhetett el magának Kádas Gábor, a békési Elit Szabaidős Küzdősport Klub versenyzője. Ünneplésre nem sok idő van, mivel edzőjével, Szabó Sándorral máris készülnek a következő megmérettetésre.

2013. április 13-án, Szentendrén került megrendezésre a WAKO OB országos döntő, ahol Kádas Gábor K1 szabályrendszerben, 63,5 kg-os junior korcsoportban országos bajnokságot nyert. Két hét múlva ugyancsak Szentendrén, az IFMA (könyök, térd használat) országos bajnoki döntőn első helyezést ért el. Mind a két szervezet Magyar bajnoka lett, ennek következtében az utánpótlás válogatottságot is kiharcolta magának.

A következő hónap sem múlt el sikerek nélkül. A május 17-19 között megrendezett szegedi világkupán Kádas Gábor bronzérmes lett K1 szabályrendszerben. Május 25-én pedig a békéscsabai diák olimpián, kimagasló jó szerepléssel diadalmaskodott, Kick Light szabályrendszerben.

Jelenleg a június 15-i Küzdelem Napja Revans elnevezésű gálára készülnek, ahol egy felnőtt OB ezüstérmes szegedi versenyző vár Gabira.

Ami még új hír a klub háza tájáról, hogy a 6*-os EB-VB bronzérmes, profi Thay Box Európa bajnok Rácz Dénes újra edzésbe állt és készül az augusztusi Belügyi Szervek (BM-BUDO) gálájára.

Aki érez magában vágyat és kitartást eme sportokhoz, azokat sok szeretettel várják hétfőn, szerdán és pénteken 18,00 órától, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ pincehelyiségében.

Sok sikert és kitartást kívánunk a versenyzőknek és reméljük, hogy a következő hónapban is csupa jó hírekről tudunk majd beszámolni .