Navigáció
Három hónap szervezői munka után újra kinyitja kapuit a dánfoki zenei fesztivál. Ahogy már jeleztük, kicsit változott a rendezvény szerkezete. A kemény metálos hangzást felváltja az akusztikus muzsika varázsa, de természetesen teljes zenekaros koncertek is lesznek.

 

Ami külön örömhír, hogy 19:00 óráig nem lesz külön belépő, csupán a területhasználati díj, úgyhogy megéri időben érkezni. Kezdés kb. 19,00 óra magasságában, amikor is Illyés Joci gitárjátéka kényezteti a hallójáratunkat, majd a gyulai Pernahajder Campbel mutatja meg, hogy „Nem úgy van az mint volt régen”. A folytatásban a The Wasted Sunset, a Baby Bone és a Courtney’s Lover zenekarok szórakoztatják a közönséget. Az estet, a Blades zenekarból jól ismert Jokó fogja zárni, aki régi és mai magyar rock slágerekkel készül.
 

 

Jó időt mutat a meteorológia, így bátran csábítok ki minden érdeklődőt, aki szereti az igényes élőzenét. A rendezvény területén büfé is üzemel, így nem csak a szabad strand hűs vize, hanem egy jó hideg sör is segíthet a felfrissülésben.

 
Időpont: 2013. augusztus 11. (vasárnap)
Helyszín: Békés, Dánfoki Üdülőközpont (vízpart)
Belépő 19:00 óráig: 400.- ; Békéskártyával 200.- Ft/fő
Belépő 19:00 órától: 600.- Ft/fő
 
Nem elfelejteni, hogy augusztus 18-án (vasárnap) lesz a dánfoki fesztivál II. felvonása, ahol szintén 5 kiváló zenekar fog fellépni.
 
Várunk minden érdeklődőt ROCK szeretettel!!!