Navigáció
Immáron  kilencedik alkalommal köszöntötte az új évet a Városi Ifjúsági Fúvószenekar, élükön Bagoly László karnaggyal a kulturális központban. Az évek során tradícióvá vált, hogy az együttes színvonalas, vidám zenét ajándékoz a város lakóinak az újév tiszteletére. Deákné Domonkos Julianna, a Békés Város Oktatási, Kulturális és Sport Bizottságának tagja, a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója köszöntője után, indulóval folytatódott a koncert.
 
Hagyománnyá vált, hogy a zenekar mellett táncosok, mazsorettesek, szólisták lépnek fel. Idén is a rendezvény fellépői között láthattuk a Kenyeres Csaba által betanított Fregolina Társastánc Klub táncosait, a Rábai Szilvia vezette Grácia Mazsorett Csoport lányait és a közönséget a hangjukkal elvarázsoló Molnár Katalint és Zsombok Rékát. 
Az idei műsorban a filmzene irodalom legismertebb darabjai csendültek fel, a Titanic induló, a Superman, a Skyfall és Mézga család is hatalmas tapsot kapott. A koncerten több kuriózumot is láthatott, hallhatott a közönség, így a Schindler listája című film főcímdalát Uhrin Viktor hegedűművész közreműködésével játszotta a zenekar, de az este folyamán a Chaplin filmek hangulatát is megidézték a színpadon Kardos Tamás segítségével.
 
A koncertre napokkal a program előtt valamennyi jegy elkelt, az érdeklődés viszont nem lankadt, ezért idén először élő közvetítés zajlott az interneten, amit bárki nézhetett ingyenesen. 
 
A koncert végén Dr. Pálmai Tamás alpolgármester Úr mondott pohárköszöntőt, majd a megjelentek pezsgős koccintással köszöntötték a 2014-es esztendőt! 
 
Találkozzunk 2015-ben is!