Navigáció
A legjobb ülőhelyek lefoglalása miatt, már egy órával a közönségtalálkozó megkezdése előtt gyülekeztek az Ákos rajongók a békési kulturális központ bejáratánál. Pontban 15.00 órakor teltházzal kezdődött a rendezvény.
A közönségtalálkozó kezdetén először Veres Niki a Mega Rádió és a Rádi1 hírszerkesztője, majd a közönség tett föl kérdéseket Ákosnak, amiből hol vidámabb, hol komolyabb hangulatú beszélgetés kerekedett ki. 
A 2013-as év férfi hangja ígéretéhez híven két dalt is elénekelt, majd a szűnni nem akaró vastapsot egy ráadás számmal köszönte meg. Az előadást követően Békés város büszkeség sem bújhatott ki a sztároknak járó rajongói roham alól. Szinte minden jelenlévő egyszerre szeretett volna autogramot kérni és közös fotót készítetni vele.
Ákos anyukája, mamája és a család többi nőtagja által készített finomabbnál finomabb sütemények elfogyasztásával zárult a délután, amit mindenki nagyon hálásan fogadott.
 
Köszönjük Neked Ákos, hogy öregbíted Békés város hírnevét és elfogattad a meghívásunkat.
Sok sikert és kitartást kívánunk Neked!
 
A rendezvény lebonyolításában részt vettek még: Veres Nikoletta, Békésmátrix, Torony Rádió, Békés Megyei Hírlap és a Beol. A rendezvényről készült képeket megtalálják a bekesikultura.hu oldalon.