Navigáció
A 2013-as teltházas fellépés sikerének köszönhetően idén is megrendezésre kerül a békési Palmetta zenekar tavasznyitó koncertje. A rendezvény a „Békési Tavasz” elnevezésű programsorozat keretein belül kerül megrendezésre, aminek otthont a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központ ad. A tavalyi eseményhez hasonlóan ez is akusztikus és teljese zenekaros nagy koncert lesz.
 

A Palmetta zenekar egy olyan örökséget szeretne megőrizni, mint a magyar népdal. Tudjuk, hogy Magyarország egyedülálló népdalcsokor birtokában van. A zenekar ezen az estén is akusztikus formában szólaltatja meg a népi hagyományos kiejtésben és formában lévő népdalokat. A modern rockzene és a hagyományőrzés összeillesztésével kívánják eljuttatni olyan rétegekhez is a népdalainkat, akik más körülmények között nem hallgatnak, nem hallgatnának ilyen stílusú zenét. Ezzel is életben tartva a magyar kultúra ezen részét! Kötelességüknek érzik ezt a gyönyörű örökséget továbbvinni, mit őseink ránk hagytak. 

 
Az együttes muzsikáját három gyönyörű hangú énekesnő és a zenéhez illő, különböző tájegységek viseleteibe öltözött táncosok, vendégfellépők és új látványelemek fogják színesíteni. A tavalyihoz hasonlóan családias vendéglátás és kóstoló vár minden kedves vendéget!
 
Helyszín: Békés, Kecskeméti Gábor Kulturális Központ 
Időpont: 2014. március 8. (szombat)
Kapunyitás: 18:00 óra
Kezdés: 19:00 óra
 
Belépő elővételben 2014. február 3-tól: 990.- Ft/fő
– Békéscsabán a Musicland lemezboltban (Andrássy u. 6.)
– Békésen a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Jantyik M. u. 23-25.)
 
Belépő az előadás napján: 1490.- Ft/fő 
 
Bővebb infó: info@palmettazenekar.hu; csokmei.gabor@gmail.com
Tel.: 06-20/400 2337; 06-30/ 955 4621
 
Köszöntsük együtt a tavaszt!