Navigáció
Szeretnéd barátaidat, ismerőseidet színvonalasabb képekkel elkápráztatni, szeretnél egyedi stílusú fotóiddal kitűnni a tömegből, akkor Téged is várunk a Békés Megyei Amatőr Fotós Táborba. Digitális világunkban a fényképek készítése már a mindennapjaink részét képezi, azonban nem mindegy azok témája és minősége sem.
 
Jelentkezési korhatár nincs, a műhelymunka napi 6 órában zajlik, tudástól és igénytől függően kiscsoportos és akár egyéni foglalkozásokra is lehetőség nyílik. 
 
Szakmai oktatók: Apáti-Nagy Lajos és Gazsó János a Békési Fotós Klub vezetői, a GapixFotó üzemeltetői, a BékésMátrix és a Békési Újság fényképészei
 
Időpont: 2014. július 28. – augusztus 1.
 
Helyszín: Dánfoki Üdülőközpont, Békés
 
A tábor részvételi díja: – bejárással: 10.000 Ft/fő, amely magába foglalja az oktatást, napi egyszeri meleg ebédet, valamint az üdülő- és a  szabad strand használati díját. 
                                      – bentlakással: 25.000 Ft/fő, amely magába foglalja az oktatást, a napi háromszori étkezést, az üdülő- és a  szabad strand használati díját. (A tábort a bentlakásos résztvevők az első nap ebéddel kezdik, az utolsó napon pedig azzal zárják.)
 
Jelentkezési határidő: 2014. július 22. (kedd)
 
Az elkészült legjobb alkotásokból a helyszínen kiállítást rendezünk.
 
Kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy saját fényképezőgépét hozza magával, mellyel majd dolgozni fog.
 
Bővebb információ: www.bekesikultura.hu, bekesikultura@bekesikultura.hu
                                   Túri Andrea szervező: 06 20/400-23-39
                                   Kecskeméti Gábor Kulturális Központ: 06 66/411-142
 
KÉPtelenség lenne kihagyni! 
 
Támogató: