Navigáció
Végre itt a tavasz, visszatér az emberek életkedve és talán a mozgás iránti vágyuk is. A Kígyó és Daru Távol-keleti Harcművészeti Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket edzéseire, amit bárki kötelezettség nélkül megtekinthet, illetve kipróbálhat.
 
A Wing Chun Kung Fu elnevezésű stílusunk – melynek neve ebben az időszakban épp aktuális, ugyanis „gyönyörű tavasz”-t jelent – könnyen és gyorsan elsajátítható férfiaknak és nőknek egyaránt. A „könnyen” a stílus egyszerűségére utal, a hatalmas izomtömegek helyett szorgalomra és kitartásra van szüksége annak, aki meg szeretné tanulni. A kung fu jelentése „kemény munka” is erre utal. Jellemző a stílusra, hogy más irányzatokkal ellentétben magas állásokat használ és a nagy erejű támadások helyett több gyors ütést használ érzékeny pontokra (szem, orr, torok, gerinc stb.) az „ejts sebet és támadd a sebet” alapelv iránymutatása alapján. 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinkre hétfőn és csütörtökön 17:00-19:00-ig a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ mozgásos termében (tükrös terem). 
 
További információk személyesen az edzések idejében Prágai Endre Wing Chun Kung Fu instruktornál vagy telefonon a +36205178817-es számon.