Navigáció
A Kenyeres Csaba táncpedagógus által vezetett Fregolina Társastánc Klub versenyző csoportjainak tagjai egy igen eseménydús időszakot tudhatnak maguk mögött. Szinte minden hónapban részt vettek valamilyen megmérettetésen. Idén februárban formációs produkcióikkal a szeghalmi III. Tildy Kupán egy arany- és egy ezüstminősítést nyertek el. Márciusban, a Hajdúböszörményben megrendezett Eötvös Kupán egy kiemelt arany-, és egy aranyminősítést kaptak. Szintén egy arany- és egy ezüstminősítéssel tértek vissza áprilisban a Szegedi Napfény Társastánc Fesztiválról. Legutóbb május 25-én a Sátoraljaújhelyi Zemplén Országos Minősítő Társastánc Versenyen indult formációsban a klub legidősebb korosztályú csoportja, ahol egy arany- és egy ezüstminősítést értek el. Szintén ezen a napon a fiatalabb korcsoportú versenyző I-es csoport egyéni versenyen vesz részt Szolnokon a III. Tiszavirág Táncversenyen. Három bronzérmet sikerült megszerezniük. A Korcsok Roland – Szabó Vivien páros, valamint Szabados Gergő – Varga Laura páros standard kategóriában, majd ismét Szabados Gergő ezúttal Nagy Nikolettel latin kategóriában állhatott a dobogó harmadik fokára.
Természetesen ezen időszak alatt a Fregolinások nemcsak a versenyeken mutathatták be tánctudásukat. Több helyi és vidéki rendezvény programját színesítették fellépéseikkel. 
Ősztől induló mini-csoportukba szeretettel várják a 6-8 éves kicsiket, valamint a hagyományos tánciskolai foglalkozásokra az általános iskolák 7-8 osztályos, valamint középiskola első évfolyamos tanulóit.   
 
Ezúton is gratulálunk a szép eredményekhez! Reméljük, hogy ez a sikersorozat a jövőben sem fog megszakadni!