Navigáció
Claude Magnier a hatvanas években készült színdarabját filmvígjáték formájában kétszer is megfilmesítették, az ifjabb korosztály Silvester Stallone, míg a középkorúak Louis de Funes emlékezetes főszerepében láthatták. Az utóbbi színpadi változatát mutatja be Békésen 2014. november 18-n (kedd) este 19 órától a Hadart Művészeti Társulás, egy fergeteges két felvonásos komédiában. 
 
2014-ben a Magánszínházak Országos Színházi Találkozóján a Háda János rendezte darab a „Legjobb Előadás”, a főszerepet játszó Józsa Imre pedig a „Legjobb Főszereplő” minősítést nyerte el. Hiszen a parádés szereposztás (Vándor Éva, Fila Balázs, Kovalik Ági, Zöld Csaba, Kocsis Judit, Molnár Gyöngyi, stb.) és egy fordulatos vígjáték már önmagában is garantálja a sikert.
És miről is szól a történet?
Bertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyárost élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli 12 között meglátogatják – a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse… – , rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog. Otthona egy szempillantás alatt őrültekházává  változik  – cikázó fekete bőröndök, elsikkasztott pénzkötegek, lavinaként hömpölygő fehérnemű , elvesztett ékszerek, miközben ő már azt sem tudja mit akar valójában. Egy biztos: A gyereknek apa kell! De hol van Oscar?                                                                                                                                                                                                           
Jegyárak: 2.500,- Ft, 3.000,- Ft, 3.500,- Ft
 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)
 
Bővebb információ: Tel.: 06 66/411-142,  www.bekesikultura.hu, bekesikultura@bekesikultura.hu
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!