Navigáció
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. utca 23-25.) 2009 óta működő fotóklub “HÁROM az Egyben” címmel, egy rendhagyó tárlattal mutatkozik be 2014. november 06-n (csütörtök) 17 órakor, a kulturális központ kápolna termében. A tagok nem csupán a saját fotóikat, hanem két meghívott vendégművész, Ribényi Csaba Alfonz természetfotóit és Csuta György képzőművészeti alkotásait párosítva szeretnék a művészi igényű felvételek vizuális hatását még jobban fokozni.
 
A kiállítást megnyitja: Szegfű Katalin, a Békési Újság főszerkesztője
 

Ribényi Csaba Alfonz, Budapesten született, autodidakta módon tanulta a fotózást, szakterülete végül a természetfotózás lett. Önmagáról a következőket vallja: „… miért éppen a természetfotózást választottam? Erre több válasz is van: az egyik,…a természet  szeretete és tisztelete. A másik, hogy remek kikapcsolódás! …A makroobjektíven szemlélve egy másik dimenziójú világ tárul elém …”
 
A békési festőművész, Csuta György, a Magyar Kultúra Lovagja, Békés város díszpolgára, Príma-díjas művész, emellett számtalan művészeti- és nívódíj tulajdonosa. Munkásságának fontos része a grafika, az akvarell és az olajfestészet, de szívesen kísérletezik a technikák  átstrukturálásával is. Több művészeti csoport tagja és szervezője itthon és Európa szerte egyaránt. Ezek közül is kiemelkedik a Csuta Nemzetközi Művésztelep, ahol nem csak a képzőművészet különböző ágai, hanem a fotóművészet is teret kap.
 
A művésztelep szellemisége ihlette az alkotókat a fotózás és a festészet találkájára, melyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
 
Megtekinthető: 2015. január 06-ig, az intézmény nyitvatartási ideje alatt. 
 
Belépés díjtalan!