Navigáció
Fantasztikus koncerttel rajtolt Békésen a „Cseh Tamás Program”. A Budapestről érkező, de békési énekesnővel felálló Pankastic zenekar djangó-pop muzsikája mindenki arcára mosolyt csalt. A program második fellépője az egri Hungariddim zenekar lesz, akik február 7-én látogatnak el hozzánk.
 
A csapat 2011. márciusa óta működik. Céljuk, hogy különböző stílusok ötvözetével egy lendületes, könnyen befogadható zenét hozzanak létre. Leggyakrabban Egerben és környékén találkozhat velük a nagyérdemű, de jártak már többször a fővárosban, illetve Lengyelországban is.
 
Zenei stílusukat nehéz meghatározni és a repertoárt és hangzásvilágot folyamatosan fejlesztik. Próbálnak minél több zenei műfajt keresztezni a népzenei elemekkel és segítségükkel egy modernebb, új stílusú zenét létrehozni. Fontos számukra az interaktivitás és a közönséggel való kapcsolattartás a zenén keresztül. Ezután is törekednek az akusztikus hangszerelés és a népi vonulat környékén alkotni és tevékenykedni, egy igényes és minőségi zenei élményt adva a koncertlátogató közönségnek.
A Hungariddim zenekar 2014-es elismerései:
– Talentométer különdíj – Világzene és népzene kategória
– Éter Fesztivál – Észak-kelet Magyarország zenekari tehetségkutatója nyertesei lettek.
– Éter Fesztivál – Legjobb basszusgitáros különdíj: Tóth Tamás
– Peron Music Tehetségkutató (Tatabánya): Különdíj
– Hangfoglalás Tehetségkutató Országos Döntő 3-ik helyezés.
 
Ennyi tehetségkutató nem tévedhet, így a siker garantált! Minden érdeklődőt szeretettel vár a kulturális központ csapata és a Hungariddim zenekar. 
 

 
Időpont: 2015. február 7. (szombat) 20.00 óra
 

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
 
Belépő: 500.- Ft/fő
 
Jelmezben ingyenes!
 
Fő támogató: