
A
Békés és Környéke Biokultúra Egyesület és a
Kecskeméti Gábor Kulturális Központ kezdeményezésére 2013-ban indult útjára a
Bio-konyha szakkör. A foglalkozások egyediségét az mutatja, hogy a beszélgetések, előadások és különböző
jó tanácsok cseréje mellett a
házi praktikák és ötletek kipróbálásra is kerülnek a kulturális központ tankonyhájában. A havi rendszerességű alkalmak idén is folytatódnak, az év első bio-konyha szakkörének témája a
csicsóka lesz.
Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök segítségével különböző
csicsókás ételeket, és azok elkészítési módjait ismerhetik meg az érdeklődők.
Időpont: 2015. február 13. (péntek) 17 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
A szakköre a belépés ingyenes!
Minden kedves visszatérő és új látogatót szeretettel várnak!