Navigáció
A tréning tájékoztatója március 25-én volt, ahonnan az érdeklődők információt kaphattak a nyolc alkalom részletes tematikájáról, a képzés rövid- és hosszú távú céljairól. Megtudhattuk, hogy a stressz igenis kezelhető, kontrollja megkönnyíti a mindennapi életünket. A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, melyre már csak korlátozott számban van lehetőség, legkésőbb április 7-ig, a 06-70/ 6144 845–ös telefonszámon, Szabóné Szabó Ildikónál.

 
Az első hivatalos tréning április 9-én lesz 18,00 órai kezdettel, amelynek pontos témája „A stressz hatása és megnyilvánulása a viselkedésünkben” címet viseli. A foglalkozáson belül rávilágítunk a pozitív és a negatív stressz hatásaira, a stresszhez való alkalmazkodás szakaszaira, a stresszkeltő eseményekre, a káros és hasznos stresszkezelési módszerekre, az egyéni stressz-szint mérésére, illetve a stresszkezelő alapgyakorlatokra is.
 
A további alkalmak témái:
– Önvizsgálat, önismeret, önkép tesztekkel, csoportfeladatokkal
– Hogyan dolgozzuk fel hibáinkat és belső feszültségeinket?
– Elégedettség-vizsgálat, milyen könnyen adjuk fel a harcot?
– Egyéni empátia mérése, közös gyakorlat révén fejlesztése
– Konfliktuskezelés elméleti áttekintése, csoportfeladatok
– Konfliktuskezelési és kommunikációs csoportgyakorlatok
– Összefoglaló tréningtapasztalat, záró meditáció     
 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
 
A tréning ára 1800 Ft/fő/alkalom. Aki mind a nyolc alkalom díját egyszerre fizeti be, azoknak 14400 Ft helyett 13000 Ft a részvételi díj.