Navigáció
Közel 50 énekes nevezett az idei megmérettetésre, nem csak Magyarország teljes területéről, hanem még Vajdaságból is érkezett versenyző. 
A neves szakmai zsűri előtt 18 indulónak adatott meg az a lehetőség, hogy bebizonyítsa, a kategóriájában Ő 2015 legjobb „Az Én hangom” versenyzője. A jelentkezők több stílust vonultattak fel, így a közönség hallhatott musicalt, magyar klasszikus slágereket, lassú szerelmes dalokat egyaránt.
 
Idén csak egy kategóriában versenyezhettek a jelentkezők, akik között szoros küzdelem után a következőképpen alakult a végső sorrend:
I. helyezett: Dénes Dorina (Tótkomlós)
II. helyezett: Zsombok Réka (Békés)
III. helyezett lett: Tóth Dániel (Szombathely)
Az eredményhirdetés előtt a zsűriből szórakoztatta a nagyérdeműt, Singh Viki, aki Chaka Khantől Ain’t nobody című dalát adta elő. Valamint szintén színpadra állt „Az Én Hangom” énekverseny 2015-ös nyertese, Szabó Anita is, akitől Christina Aguilera Blank Page számát hallhattuk.
 
Szeretnénk megköszönni minden fellépőnek, hogy jelentkeztek a versenyre, a támogatóknak, hogy hozzájárultak a verseny sikerességéhez és természetesen a zsűrinek, hogy jelenlétükkel emelték az est színvonalát.
 
Külön köszönjük Szurovecz Nórinak, a színpadi díszlet ötletgazdájának, valamint Hegyesi Szilárdnak, Kurucz Jánosnak, Pardi Ádámnak, Hortobágyi Jánosnak és Domokos Balázsnak, a díszlet készítőinek a western stílusú színpadképért.
 
Köszönjük Durkó Samu fénytechnikusnak, Kiss László és Takács Zoltán technikusoknak, aki már nem először segítettek nekünk önkéntesként és természetesen mindenkinek, aki egy kicsit is hozzá tett a rendezvény sikeréhez.
 
Aki most nem léphetett fel a képzeletbeli dobogóra, ne csüggedjen, mert jövőre is lesz „Az Én Hangom” énekverseny, ahol újra egy nagyszerű zsűri előtt mérettetheti meg tudását, hangját!
 
Mert ne feledd, „Az Én hangom” a Te hangod!
 
 
A verseny támogatói:
Békés Város Önkormányzata
Gemma cégcsoport
Visual Project KFT
Szatyi Stage Team
Makói Hagymatikum Gyógyfürdő

Orosháza Gyopárosfürdő
Enter –Center, Apartmanházak- Hajdúszoboszló
Békési Uszoda
Dánfoki Üdülőközpont, 
Dübögő Szálló és Étterem 
Barlang Pizzéria
Nyíregyházi Állatpart 
Szegedi Vadaspark

 
 
Média partnereink voltak:
Békés Megyei Hírlap
Békés Mátrix
Békés TV,
Békési Újság
BEOL
Csaba Rádió
GaPix fotó