Navigáció

Valamikor Oroszországból indult hódító útjára a giri, napjainkban pedig a világ számos részén évtizedek óta elismert sportnak számít. Hazánkban néhány éve jelent meg, mint versenysport, de egyre ismertebb és népszerűbb a fiatalok és idősebbek, férfiak és nők körében egyaránt.
A giri érdekessége, hogy a versenyeken nemek és súlycsoportok szerint mérik össze a sportolókat és a súlyemeléshez hasonlóan, itt is vannak fogásnemek. A giri-sport három fő technikát különböztet meg: szakítás, lökés, és hosszú ciklus. Ezeket a gyakorlatokat egy-egy elem begyakorlásával lehet tökéletesíteni, majd összekötni sorozatba.

Ez a sportág kimondottan jó azoknak, akik szeretnék karbantartani a testüket a test teljes átmozgatásával, erőnlétileg erősebbeknek lenni. A giri legnagyobb előnye, hogy nincs nemhez és korhoz kötve bárki elkezdheti, így ajánljuk mindenkinek, aki sportolni szeretne! A giri lehetőséget biztosít arra is, hogy kisebb és nagyobb versenyeken kipróbálhasd magad és összemérhesd tudásodat másokkal.

Az első alkalom időpontja: 2015. november 2. (hétfő) 18:00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

Az edzések időpontjai: minden héten kedden és csütörtökön 18:00 – 19:00 óra között

Bővebb információ: Szűcs Istvánné 06/30 85 72 599

Gyere és hozzunk össze egy jó kis csapatot!