A mák, ha máskor nem is, de az év vége felé közeledvén sokak asztalán visszaköszön, hiszen a mákos (és persze a diós) bejgli a karácsony elmaradhatatlan desszertje. A Bio-konyha szakkör évvégi alkalmán a mák kerül a középpontba. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnöktől, a szakkör vezetőjétől megtudhatjuk hogyan lesz a bejglink tökéletes, akárcsak a nagymamánké.
A karácsonyi finomság mellett különböző mákos ételek kerülnek bemutatásra és megismerkedhetünk hasznosabbnál-hasznosabb praktikákkal.
Időpont: 2015. december 18. (péntek) 17:00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
A részvétel ingyenes.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kezdő konyhatündért és rutinos háziasszonyt!