Navigáció
Telve volt a Zuumbasztikus Zumba Partydélutánon 2016.02.06-án Békésen a városi sportcsarnok. Négy és fél órán keresztül fergeteges zenékre, még jobb koreográfiákra táncolhattunk, izzadhattunk, égethettük a zsírt, miközben egy szuper jó csapat részeseinek éreztük magunkat. 
Az óraadók mindent beleadtak, hogy a hangulatot még tovább tudják fokozni, mindenkit más-más oldaláról ismerhettünk meg. A délutánt Pápai Judit és Kolobiskó Rita nyitotta, akik Miskolcról érkeztek hozzánk, majd Gyomáról tartott nekünk majdnem egy órás izzasztó, de annál felemelőbb edzést Putnoki Viktória az édesanyjával, Kovács-Rédai Tündével, üde színfolt volt a hölgykoszorúban Burány Árpád és zumba koreográfiái Békéscsabáról, majd mikor már igazán lógott a nyelvünk, akkor jött Kiss Viktória, a békési Zuumbasic csoport vezetője és buzdított minket a véghajrában. Levezetésként Tóth Krisztina táncoktató salsa bulijával zártuk – akkor már – az estét. Ha valakinek ennyi nem lett volna elég, az Oroszországból útjára induló, s hazánkban is egyre népszerűbb verseny girit is ki lehetett próbálni Szűcs Istvánné békési és Király Pál etyeki Világ-és Európa Bajnok sportolók jóvoltából. Szurkolóink is akadtak, méghozzá a résztvevő anyukák gyerekei, akik a 4,5 óra alatt hol a játszóházban élték ki magukat, hol élvezték benn a küzdőtéren a party hangulatát. Külön köszönet annak az egy békési apukának is, aki nagylányával, fiával és feleségével családostul együtt végig bírta az „őrületet”. Kifáradtunk, de megérte! Sokan voltunk, de persze korántsem elegen, ezért a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ szervezőgárdája köszönettel vette annak az 51 főnek a visszajelzését, aki az összesen 105 fős társaságból az élményládába vagy a Facebook-ra megírta a véleményét.
Ígérjük, hogy a következő zumba délután még fergetegesebb lesz, és a csoportképet is a legelején készítjük el – ahogy kértétek – amikor még mindenki fitt, bár a kemény munka eredménye leginkább a végén látszott meg rajtunk. 
 
{imageshow sl=3 sc=2 /}