Navigáció

Ismered ezeket a vidám színes golyókat? Tudod, hogy mire használják? Elárulom ez egy Oroszországból származó golyó, amit girjának hívnak és már nagyon régóta használják edzéseken. Ha nem tudod elképzelni hogyan edzenek vele, akkor most itt az alkalom, hogy megismerd.

Szerintem tudod mi a legjobb benne? Az, hogy a girivel való edzés elsajátítása nem kor és nem függő, tehát bárki megtanulhatja és sosem késő elkezdeni! Ez egy olyan eszköz, ami átmozgatja az egész izomzatod, nemcsak egy bizonyos izomcsoportot. Erő- és állóképességet növel, sőt ha nagyon sokat fáj a derekad vagy a hátad a sok ülőmunkától, akkor is jó helyen jársz, hiszen a giri hatékonyan orvosolja a bajokat. Ha azok közé tartozol, akik inkább fogyni szeretnének, akkor is itt a helyed, hiszen ez a sportág erre is megoldás, csak a te kitartásod kell hozzá!

Nagyon fontos, hogy tudjuk, hogy mint minden sportágat, ezt is ajánlott edzőtől elsajátítani, hiszen egy-egy rosszul berögzült technika sérülést is okozhat. Az alap gyakorlatok helyes elsajátítása után jöhetnek a gyakorlatok, vagyis a szakítás, a hosszú ciklus, a lökés és a nyomás.  Mielőtt megijednél, hogy fel sem bírod emelni ezeket a golyókat, higgy nekem: ha jó a technikád, menni fog! Világbajnok edző segíti a munkádat edzésről-edzésre, gyakorolhatsz egy vagy két golyóval is, és naná, hogy a girik különböző súlyúak, gondolva a legkisebbekre és a bátortalan nagymamikra! Ha titokban te is a nagyravágyók közé tartozol, a giri a te sportod, hiszen itt nemcsak az edző teremben mutathatod meg, hogy mit tudsz, hanem lehetőséged van versenyeken is részt venni!

Próbáld ki te is a girit, Békésen a kulturális központban kedden és csütörtökön 17-18-ig! 

Az első óra ingyenes, az élmény megfizethetetlen! 

Szeretettel vár téged is a békési giri csapat!