Navigáció
 
Magyarországon lassan hat éve már, hogy a zumba, mint egy a tánccal ötvözött fitness program hódító útjára indult. Kitalálója a kolumbiai származású Beto Perez, akinek születésnapja (március 15.) alkalmából már több ízben is országos találkozót szerveztek. Most is lesz, méghozzá 2016.03.19-én az érdi Arénában.
Egy teljes napon keresztül ilyenkor más-más ZIN tagsággal rendelkező zumba oktató koreográfiáira lehet izzadni. Most tavasszal a békési Kiss Viktória zumba edző is lehetőséget kapott a bemutatkozásra, méghozzá olyan oktatókkal közösen, akik Békésen is láthatóak voltak már a 2016. február 6-án első alkalommal megrendezett Zuumbasztikus Zumba Partydélutánon. A 11-19 óráig tartó programsorozatban Kiss Viktória közel egy órán keresztül, 14:00 – 14:50-ig látható a színpadon Rátkai Krisztina, Kolobiskó Rita és Pápai Judit oldalán.
Azoknak, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy egy zumba-őrült csapathoz csatlakozzanak, de Érdre most nem tudnak eljutni, azoknak szívesen ajánljuk Kiss Viktória békési zumba óráit minden hétfőn, szerdán és pénteken 18:30 – 19:30-ig a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.