Navigáció

A Békés megyei Woody Allen rajongók keresve sem találhattak volna jobb hétfő esti programot maguknak, mint a szerzőnek a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban bemutatásra került Semmi pánik című vérbeli komédiáját.

Az est folyamán a nagyérdemű közönség Galla Miklós szellemes fordításának, valamint a Veres1Színház kiváló színművészeinek köszönhetően igazán remekül szórakozhatott a történet főhőseinek, egy amerikai turista család, Hollanderék, „kissé félresikerült” Közel-Keleti kiruccanásának történetén.

Az előadáshoz kapcsolódóan a jelenlévő közönség számára a kulturális központ egy Nyereményjátékot hirdetett meg. Azok között, akik legkésőbb 2016. március 25. (péntek) 19:00 óráig visszajuttatják a hiánytalanul kitöltött „Nyereményszelvény”-üket a kulturális központba, 2016. március 29-én (kedd) kisorsolásra kerül 30 db Békés Kártya és 10 db Dánfoki Családi Bérlet. Azoknak sem lesz okuk a búslakodásra, akiket Fortuna nem részesít majd a kegyeiben. Minden nevező nyertes, ugyanis az őszi színházi évadban a jegyvásárlási kedvezményük garantált!

Találkozzunk ősszel is!