Navigáció

Csapatépítő tréning? – Itt a helye Dánfokon!

Az amatőrök megveszik a kész ételt, de a profik maguk készítik

Nem talál megfelelő helyszínt cége csapatépítő tréningjéhez?

Kötetlen formában szeretnének szórakozni?

Szeretné, ha kollégái jól éreznék magukat?

 

P1310893.JPG

Ha igen, akkor tartsa céges rendezvényét a Dánfoki Üdülőközpontban!

A tábor 25 hektáron terül el a város határában, így biztos lehet benne, hogy rendezvényét senki sem fogja megzavarni. Legyen szó sportnapról vagy csapatépítő tréningről, nálunk megtalálja amire szüksége van.

Tegyenek le közösen valamit az asztalra!

Az újonnan épült közel 180 négyzetméteres, fedett „Kemencésben” 2 grillsütő, 2 kemence és egy óriási tűzrakóhely, valamint fedett helyen kényelmes kiülők várják a sütögetni vágyókat. Önnek csak az alapanyagokról és a jó hangulatról kell gondoskodnia.

Az aktív pihenésre, csapatjátékokra a focipálya, a strandröplabda pálya, a kerékpáros KRESZ pálya, és a vízimentővel biztosított homokos szabadstrandunk kínál lehetőséget. Új „játékszerünk”, a Zorb vizigömb felnőtteknek is legalább akkora kihívást jelent, mint a gyerekeknek, igazi kihívás elé állítva a gömb belsejében egyensúlyozni próbáló bátor jelentkezőt.  A gát túloldalán található a kikötő, ahol is élményekben gazdag sárkányhajó versenyen lehet részt venni.

A recepción számos eszköz bérelhető:

– a főzéshez húsfogók és egyéb grill felszerelések

 

– a közös kikapcsolódáshoz focilabda, tollas labda szettek, ping-pong labda szett.

Csocsó és pingpong asztalaink alig várják, hogy izgalmas meccseket rendezzenek rajtuk.

A főépület társalgója, valamint szabadtéren fedett, de nem zárt „Kemencés” kiválóan alkalmas csoportos feladatokra, előadások megtartására.

Ha több naposra tervezi rendezvényét, akkor sem kell máshova fordulnia, hiszen nálunk többféle szállástípus közül választhat. A főépületben 16 db, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás panziószobák találhatóak, a körépületben 70 főt tudunk elhelyezni 5 egységben, emellett faházakban is bővelkedik a tábor, ahol közel 90 fő számára tudunk szállást biztosítani.

Tegye emlékezetessé a bulit csapata számára, mert a szórakozás nem lehet luxus, csakis jutalom.

Speciális, cégeknek szóló ajánlatunkért keressen minket a danfok@danfok.hu e-mail címen, vagy a 20/592-56-36-os telefonszámon.