Navigáció
 
Elalvás tévével vagy nélküle? Hol nyomjuk a fogkrémes tubust? Ki viszi ki a szemetet? A párkapcsolatok és az összeköltözés első nagy döntései, melyek évekig, évtizedekig végigkísérnek bennünket és sokszor törnek borsot az orrunk alá. Minden két emberen múlik… Ahhoz, hogy boldog harmóniában éljünk és ne kergessük egymást az őrületbe, türelem szükséges és néha engednünk kell a másik javára. Ám türelem ide vagy oda, néha mégis előjön mindannyiunkból a házi sárkány…
Jó lenne ismerni a praktikát arra vonatkozóan, hogy mi a teendő, ha úgy érezzük, hogy robban bennünk a bomba. Te felemeled a hangod, motyogsz vagy duzzogsz? Talán te is érzed, hogy ezek egyike sem a jó megoldás. Hogyan kellene cselekednünk és viselkednünk, egyáltalán hogyan ne sárkányosodjunk el? Erről tart előadást Spitzer Gyöngyi, vagyis Soma Mamagésa hamarosan. Párkapcsolati előadását Békésen a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) hallgathatjátok meg 2016. június 2-án (csütörtök) 18 órától.
Jegyek 2016. április 22-ig elővételben kaphatók 1500 Ft/fő áron, 2016. április 23-tól pedig 2000 Ft/fő áron, melyeket megvásárolhatják online IDE KATTINTVA vagy személyesen intézményünkben nyitvatartási idő alatt.