Navigáció
Igazán jól szórakozhatott az, aki tegnap, 2015. június 28-án este 18:00 órától úgy döntött, hogy a kulturális központban megnézi a III. Békési Fúvószenei Találkozót. 
A lelkes közönség a közel két órás koncert ideje alatt a zenei paletta szinte minden területére bepillantást nyújtó színvonalas műsorban gyönyörködhetett. A mazsorett bemutatókkal gazdagított zenekari produkciók során hallhatóak voltak többek között indulók, mint a Szamosvári induló, musical és film-betétdalok, úgy mint a jól ismert Disney fantasy, valamint könnyű- és komolyzenei klasszikusok közül a Holiday in Rió, Frank Fariantől a Boney-M és Brahms: V. Magyar tánca.
A rendezvény házigazdája a félévszázados jubileumát ünneplő, Bagoly László karmester által irányított Békés Városi Ifjúsági Fúvószenekar mellett, a programon közreműködött Csorvás Város Fúvószenekara és Majorette csoportja (karmester: Debreczeni Márk, koreográfus és művészeti vezető: Szalai Erzsébet), a Hódmezővásárhelyi Városi Fúvószenekar és a Hód-Kristály Mazsorett Csoport (karmester: Vágó János, mazsorett-vezető: Galambosné D. Szabó Katalin, valamint a Lakiteleki Tűzoltózenekar (karmester: Szőke Ferenc). 
A zenekarok közös örömzenélése koronázta meg az est hangulatát.