Navigáció
 
Első alkalommal szervezték meg a Kecskemét Gábor Kulturális Központban  a Jóbarát Biliárd versenyt, melyet Szűcs Sándor emlékére rendeztek. Szombat reggel száznál is több versenyző állt asztalhoz és ragadott dákót, hogy bebizonyítsa ő a legjobb. 
 A versenyen három kategóriába várták a nevezőket: az Országos Biliárd Szövetség  pontszerző versenyébe  63-an, amatőr kategóriába 35-en, míg női kategóriában 6-an mérhették össze tudásukat. Az ország egész területéről érkeztek versenyzők, a szervezők gondoltak a legkisebbekre is, míg a szülők versenyeztek, addig a gyerekek is szórakoztak, kipróbálhatták az x-boxot, a trambulint és kézműves foglalkozáson is ügyeskedhettek. 11 asztalon zajlottak a golyók csatái, ebből 7-en a profik mérkőztek, 3 az amatőröké volt és a női versenyzők is birtokukba vettek egy asztalt. 
 
A profik között  csoportmérkőzések zajlottak, majd az onnan továbbjutók egyenes kieséssel a legjobb 4-ig jutottak, aztán jöttek a döntők, melyek alapján kialakultak a végső eredmények. Az amatőrök versenyében is hasonlóképpen történt a döntőbe jutás, míg a női versenyzők között körmérkőzések zajlottak. 
 
Eredmények: 
 
Országos Biliárd Szövetség pontszerző versenyzők:
I. helyezett: Harmati László OB2 (Békéscsaba)
II. helyezett: Kocsor Sándor  OB2 (Békés)
III. helyezett: Bíró Imre OB1 (Békéscsaba)
IV. helyezett: Tímár András OB1 (Gyomaendrőd)
 
Amatőr versenyzők:
I. helyezett: Fodor Sándor (Békéscsaba)
II. helyezett: Szabó Sándor (Békés)
III. helyezett: Nyeste Attila (Békés)
 
Női versenyzők:
I. helyezett: Sinka Napsugár (Pusztaföldvár)
II. helyezett: Szűcs Erika (Békéscsaba)
III. helyezett: Szinok Andrea (Békés)
 
Gratulálunk a versenyzőknek! 
 
Azok se csüggedjenek el,  akik most nem értek el helyezést, vagy nem tudtak eljönni, hiszen a nagy sikerre való tekintettel jön a folytatás!