A kerek sajtot, a szögletes sajtot, a fűszeres sajtot, a grillezett sajtot, a gömbölyű sajtot és még sorolhatnánk, ahogyan Gombóc Artúr is sorolta a csokoládékat, a sajtimádók így sorolják a számukra oly finom tejterméket. A Bio-konyha áprilisi alkalmán a sajtok kerülnek a középpontba, ahol nem csak beszélünk majd róluk!
Csarnai Erzsébet élelmiszermérnöknek, a Bio-konyha vezetőjének segítségével a sajtkészítéssel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Vendégünk lesz Szűcs László és Mucsi Nikoletta kistermelők, akik kecsketartással és sajtkészítéssel foglalkoznak. A délután folyamán ezúttal sem maradnak el a praktikák és a kóstoló, sőt kecskesajtok vásárlásra is lehetőség nyílik majd.
Időpont: 2016. április 22. (péntek) 17 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-35.)
A részvétel ingyenes.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, sajtimádót és konyhatündért!