Navigáció
 
Neked van rigolyád? Ha van, olvass tovább. Ha nincs, akkor kezdjük elölről: csak szerinted nincsenek rigolyáid vagy mások szerint sincsenek? Biztos vagy benne? Szóval amit mások a rigolyáidnak hívnak, az szerinted csak a jól berögződött megszokások, amelyek pontosan úgy vannak rendjén, ahogyan te gondolod?  Azért én mégiscsak azt javaslom, hogy kérdezd meg erről a körülötted élőket. (Kérem a kedves barátokat, családtagokat, most az egyszer legyünk őszinték, ha nekünk szegezik ezt a kérdést! – majdcsak túléljük azt a néhány órás duzzogást…) 
Persze, hogy mindenkinek vannak olyan szokásai, amelyeket mások kezdetben  jóízűen megmosolyognak finoman jelezve, hogy lehetne ezt másképp is, vagy hogy ez mennyire felesleges. A kérdés csupán csak az, mikor lesznek a szokásokból rigolyák, amelyek szépen-lassan átszövik és megmérgezik a mindennapjainkat és az emberi kapcsolatainkat. Ugye te sem akarsz egy sárkánnyal együtt élni vagy sárkánnyá változni? De hogyan ne sárkányosodjunk el? Erről tart előadást Spitzer Gyöngyi, vagyis Soma Mamagésa Békésen a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) 2016. június 2-án (csütörtök) 18 órától.
Jegyek 2016. április 22-ig elővételben kaphatók 1500 Ft/fő áron, 2016. április 23-tól pedig 2000 Ft/fő áron, melyeket megvásárolhatják online IDE KATTINTVA vagy személyesen intézményünkben nyitvatartási idő alatt. 
 
Tartsd kordában a rigolyáidat!