Májusban új témával készült a Bio-konyha az anyukák, nagymamák és leendő anyukák legnagyobb örömére a babaételek kerültek a középpontba. A délután vendégelőadói a Gólyafészek Bölcsőde dolgozói voltak, akik többfajta finomságot készítettek.
Az egészséges táplálkozás megalapozása és a szülői példamutatás elengedhetetlen a gyermekek bölcsis éveiben. A változatos étkezés, a friss idény zöldségek és gyümölcsök felhasználásával készült ételek hozzájárulnak a megfelelő fejlődéshez. A Bio-konyhában a Gólyafészek Bölcsőde dolgozói meggymártást, túrófelfújtat, saláta főzeléket és zabpelyhes húsgombócot készítettek, melyek bio alapanyagokból készültek. Míg az ételek készültek, a résztvevők feltehették kérdéseiket a bölcsődei dolgozóknak. A délután kóstolással és kötetlen beszélgetéssel zárult.
Köszönjük vendégelőadóink munkáját, a finom ételeket és a hasznos tanácsokat.
Találkozzunk a Bio-konyha következő alkalmán!