Navigáció

Kürt, hegedű, fuvola, gitár… Tudod mi a közös a négy hangszerben?  Mindegyiken gyönyörűen lehet játszani, az ország minden területén tanulnak valamelyik hangszeren, kiváló művésztanárokat ismerünk és idén mind a négy tábor itt lesz nálunk a XL. Békés-tarhosi Zenei Napokon, bármelyik kurzusunkra jelentkezhetsz. 

Idén 40. alkalommal rendezzük meg a Békés-tarhosi Zenei Napokat, amelyet 2003-ban a város Európai Uniós hozományává nyilvánítottak, 2007-ben megkapta a Magyar Örökség Díjat, mellyel elismerték a Gulyás György által megteremtett zenepedagógiai értéket, míg 2016-ban a Tarhosi Énekiskola a Magyar Értéktárba is bekerült. Az évenként megrendezett fesztivál a magyarság – műveltség – zeneiség hármas egységében működik.
Táboraink mindegyikén neves, elismert művészek segítik a jelentkezők fejlődését, egyéni és kamara zenélésben is kipróbálhatják magukat, fiúk és lányok vegyesen érkeznek hozzánk legkisebbektől a legnagyobbakig, így biztosan nem lesz senki sem a saját korosztályában egyedül. Az órák után, házi hangversenyek, a Békés-tarhosi Zenei Napok színvonalas programjai, közös fagyizások, csocsó, x-box, darts, focizás és sok más programmal várjuk a résztveőket.  A szállás a városközpontban van, közel az étteremhez és az órák helyszínéhez, így nem kell órákkal hamarabb elindulnia vagy felkelnie a hallgatóknak. A legkisebbekre kollégáink figyelnek, hogy ne aludjanak el, reggelizzenek és a pulóver se maradjon a szálláson a hűvösebb reggeleken.  
 
Kürtkurzusunkról bővebben ide kattintva olvashatsz. 

Idén először induló Gitárkurzusunk részletei itt találhatóak. 

Nemzetközi Vonószenekari táborunk programjairól itt tudhatsz meg többet. 

XXIII. Nemzetközi Fuvolakurzusunk részleteiért kattints ide. 

Bővebb információért és kérdésekkel keressék bátran kurzustitkárjainkat. 

Találkozzunk a Békés-tarhosi Zenei Napok kurzusain!