Navigáció

Már csak pár álmatlan éjszaka és elérkezik a várva várt nap. Június 14-én a Magyar válogatott is megkezdi a szereplését a Francia Európa bajnokságon. 30 éve várunk erre a pillanatra, amikor nemzeti 11-ünk ismét pályára lép egy világeseményen. Az edzői stáb szerint a felkészülés rendben zajlott és a játékosok is motiváltak, úgyhogy nincs más hátra, mint előre.

Úgy érzem, hogy minden focit szerető Magyar ember nevében mondhatom, hogy hinni akarok… Hinni akarok abban, hogy Bernd Storck a legjobb formában lévő focistákat tudja pályára küldeni, akikre büszke lesz minden meccs után. Hinni akarok abban, hogy kedd este nem csak a stadionban, de a tv képernyő előtt több millió torokból fog zúgni a „Ria Ria Hungária”, ami doppingolja Geráékat. Hinni akarok abban, hogy nem csak szavakban, hanem tettekben is megmutatják a játékosok, mit jelent a Nemzeti válogatott mezét viselni. Hinni akarok abban, hogy senki nem fog elcsúszni a tizenhatosunk előtt a döntő pillanatokban. Hinni akarok abban, hogy Király Gabi olyat fog mutatni, ami méltán teszi őt Grosics Gyula utódjává. Hinni akarok abban, hogyha kell, a labda kifelé pattan a kapufáról, ha pedig úgy kell, akkor befelé. Hinni akarok abban, hogy továbbjutunk a csoportból és újra visszakerülünk Európa futballtérképére. Hinni akarok…

Aki hasonlóan érez, azt szeretettel várjuk a békési kulturális központba, ahol kivetítőn keresztül szurkolhatunk a srácoknak.

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ
Békés, Jantyik M. u. 23-25.

Időpont: 2016. június 14. (kedd) 18:00 óra
Kapunyitás: 17:30 óra

A belépés ingyenes!