Navigáció

Teleki Miklós orgonaművész és Mészáros János Elek énekes neve nem ismeretlen a zenei napokat látogatók körében, hiszen mindketten visszatérő fellépői a Bétazennek, ám együtt még nem léptek színpadra mind ez idáig.

Teleki Miklós az orgonaművészi diplomáját 1995-ben szerezte a Liszt Ferenc Zeneakadémián. Számos sikeres koncertet ad Európa több országában illetve az Egyesült Államokban egyaránt. 2002-ben és 2003-ban David Titterington a Szent Albans-i Nemzetközi Orgonafesztivál művészeti igazgatójának a mesterkurzusán vett részt Londonban. Több éven keresztül a Siófoki Nemzetközi Orgona Mesterkurzusának a tanára volt, majd 2011-től a siófoki evangélikus templomnak a címzetes orgonaművésze. Ezzel egy időben jelent meg első DVD-je Siófok-Fantázia címmel, amit meg is lehet majd vásárolni békési előadásán is. Az orgonahangverseny közreműködője lesz továbbá Mészáros János Elek operaénekes is, aki  2009-ben a Csendül a Nóta Nemzetközi Magyarnóta Énekversenyének az első helyezettje lett. 2012-ben pedig a Csillag születik tehetségkutató műsor nyertese. A tehetségkutató műsor óta folyamatosan koncertezik az ország számos területén, ahol rabul ejti hangjával a közönséget.

 
Teleki Miklós orgonaművész és Mészáros János Elek operaénekes közös előadói estje 2016. június 27-én hétfőn 19 órakor lesz a békési református templomban.
 
Belépődíj: 1500 Ft/fő, Békés Kártyával 1000 Ft/fő, Csoportos kedvezmény, minimum 10 fő esetén: 1000 Ft/fő. 
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. 
 
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériuma