Navigáció

A több, mint 16 éve működő Energy Dance Cool évről-évre nagy népszerűségnek örvend, legyen szó kicsikről vagy nagyobbakról. Szeptemberben ismét indulnak a divattánc csoportjai, ahova már 3 és fél éves kortól várják a kisfiúk és kislányok jelenkezését. 

Az idei évben 70 érmet zsebeltek be a különböző táncos megmérettetéseken az Energy Dance Cool csoportjai, melyből 14 kupát Európa Bajnokságon érdemeltek ki. Tánccsoportjaikba teljesen kezdők is bekapcsolódhatnak és azoknak is kiváló lehetőség, akik csak hobbi szinten szeretnének táncot tanulni, hiszen a tánctanulás mellett rengeteg fellépés, NRG-s program vár a tagokra, nem beszélve a nyári táborokról. Az Energy Dance Cool egyik különlegessége, hogy nem csak fellépő koreográfiákat tanulnak, hanem táncdarabokat is létrehoznak, amik mindig felejthetetlen élményt nyújtanak a nézőknek és a táncosoknak egyaránt.
Szeptemberben indulnak a csoportok Békésen a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.), Békéscsabán és Gyulán, de már most érdemes érdeklődni, jelentkezni!
 
Gyere és próbáld ki! Az első óra ingyenes! 
 
Érdeklődési és jelentkezési lehetőség: 
 
Vidó Kata-NRG vezető – 06/20 936-27-34  
Facebook: EnergyDanceCoolHipHopTancszinhaz  
Youtube: NRG Energy Dance Cool