Navigáció
 
Jó érzés úgy adni, hogy közben maga az adakozó a hobbyjának hódolva, tánccal segíthet. A Facebook-on keresztül jött a kérés Kiss Andrea ZIN zumba oktatótól, hogy jótékonysági zumba maratont szerveznek Gyömrőn az Ignácz Ilona Városi Sportcsarnokban, a bevételt pedig annak a Dóri Háznak a javára ajánlják fel, mely Magyarország első gyermek hospice háza, a melyet a Szemem Fénye Alapítvány működtet Pécsett. 
Egy kis zumbázásra amúgy is bármikor kaphatóak a kulturális központban zumbázó lányok, asszonyok, így Kiss Viktória vezetésével 2016.08.07-én (vasárnap) útra is keltek. Sokan voltak, akik a békésiek közül nem tudtak velük utazni, viszont adományokat szép számmal ők is eljuttattak a 12 fős „küldöttséggel” mind készpénzben, mind pedig tárgyak formájában a tombolasorsoláshoz. A kezdeményezés sikeres volt, hiszen összesen 17 fő zumba oktató állt a jó ügy mellé és közel 100-120 segítőkész, önzetlen zumba „őrültnek” köszönhetően 562.500 Ft gyűlt össze és került átadásra még aznap.
A békési zumbás lányok külön köszönik a Békés Drén Kft.-nek, hogy számukra az utazáshoz ingyenesen biztosították az egyik gépjárművüket.