Navigáció

Az új színházi évadban sem hagyjuk előadások nélkül a színházrajongó látogatóinkat. Három remekbe szabott, kacagtató előadással készültünk fel arra, hogy a szürke hétköznapokban is mosolyt csaljunk az Önök arcára.

A budapesti Körúti Színház 2016. november 14-én (hétfő) 19:00 órától a Spanyolul tudni kell című két felvonásos vígjátéka nyitja a sort Tahi-Tóth László Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész főszereplésével a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.) színpadán. 

Egy klasszikus előadással folytatódik a színházi évadunk. 2017. februárjában Moliére: Képzelt betegének “lábadozásába” kapunk bepillantást Koltay Róbert Jászai Mari-díjas, érdemes művész címszereplésével a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház előadásában.

Március hónapban a budapesti Hadart Színház Őrületek tornya című vígjátéka kerül bemutatásra, Straub Dezső Jászai Mari-díjas színész főszereplésével.

 

Újdonságunk a Madzagos Színházbérlet! Váltsa meg bérletét a legkedvezőbb áron a legjobb ülőhelyekre!

Bérletár: 7.500 Ft/3 előadás *; **

Jegyárak/előadás: 2.700 Ft; 3.200 Ft; 3.700 Ft

Október 17-ig akciós jegyvásárlási lehetőség és nyereményjáték a Spanyolul tudni kell című előadásra! 

 

 

* A bérlet névre szól, de ajándékozható és átruházható. A bérlet készpénzre nem váltható.

** A 2017. évi előadások pontos időpontjáról, legkésőbb a jelzett hónap előtt egy hónappal, a kulturális központ a bérletvásárló által megadott elérhetőségére tájékoztatást küld.

 

Bővebb információ: molnar.maria@bekesikultura.hu; 20/400-2338 Helyfoglalás: 66/411-142/16; jegy@bekesikultura.hu

A helyfoglalás legegyszerűbb módja az online foglalás itt