Navigáció
 
A Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet színjátszó köre a Cella Hecc Társulat idén első alkalommal vett részt az Országos Börtönszínházi találkozón, ahol megmérethették tudásukat. Egészen a regionális döntőig jutottak azzal a művel, melyet most városunkban, Békésen mutatnak be. 
 
A Marth P. Ildikó szerző tollából fogant egyfelvonásos bohózat a „Kukás Guru” 2016. november 10-én (csütörtök) 14:00 órától lesz látható a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.) színháztermében. A felkészülést Pocsaji Ildikó szakmai vezető koordinálta a színdarab kiválasztásától, a fogvatartottakkal történő heti, olykor napi próbákon keresztül egészen a színpadra lépésig. 
 
A történet akár napjainkban is játszódhat egy jól működő polgári család házában. A szövevényes történet rengeteg félreértésen, és intrikán alapul, szinte minden mondatában elrejtett poénok, és ki-, illetve elszólások szórakoztatják a közönséget. A darab tanulsága pedig, hogy mi emberek mennyire félrevezethetőek és hiszékenyek tudunk lenni. 
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
 
A belépés ingyenes.