Navigáció
 
Jövő év elején lesz éppen 3 éve, hogy a békési kulturális központban Kiss Viktória ZIN zumba oktató, táncpedagógus vezetésével hetente 3 alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken 18.30-19.30-ig összejövünk lányok, asszonyok, néha apukák és fiúk is, hogy együtt hódoljunk szenvedélyünknek: a zumbának.
 
A Kolumbiából eredő, latinos tánclépésekből álló, koreográfiákra építkező fitness óráknak az atyja Beto Perez, aki számtalan férfi és nő életét és életminőségét változtatta meg az által, hogy egyszer az egyik aerobik óráján otthon felejtette a megszokott zenéket tartalmazó CD-jét, kiszaladt hát az autójába és vérbeli latin lévén előkapott egy salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso és reggaetón számokat tartalmazó lemezt.
 
Ezzel elindított egy őrületet, amit szavakkal nem lehet kifejezni, egy életérzést amely családdá kovácsol, javítja az önbizalmad, alakot formál, közérzetet javít és a közösen szervezett zumbás programok által közösséget épít.
Ilyen alkalom lesz 2016.10.28-án is a Halloween-i Zumba Party is a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban 17 órai kezdettel gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, melyre jelmezben a belépés ingyenes. A rendezvényről bővebben ide kattintva olvashat.
 
A nagy érdeklődésre való tekintettel a kulturális központ munkatársai gyermek felügyeletet is biztosítanak, de mivel a gyerekek részéről is megfogalmazódott az igény, hogy ők is szeretnének járni, így hétfőn és pénteken 17.30-18.30-ig már ők is zumbázhatnak. 
 
Már csak Te hiányzol a csapatunkból!