Navigáció
 
Hamarosan megkezdődik a báli szezon, mely hazánkban általában a Katalin és Erzsébet napi bállal indul, majd jönnek a szilveszteri és a farsangi bálok.
 
Hölgyek, urak, ugye önök sem szeretnének majd egy-egy fergeteges hangulatú táncforgatagban a parkett szélén ácsorogni és tánctudás híján megrettenni a “Szabad lesz egy táncra?” kérdéstől? Segítünk megelőzni ezt a problémát! A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) – Hajas Tibor táncpedagógus vezetésével – 2016. novemberétől 12 alkalmas felnőtt kezdő/újrakezdő társastánc tanfolyamot indít mindazok számára, akik szívesen elsajátítanák/felfrissítenék egy-egy standard és latin tánc alaplépéseit.  Mindamellett heti egy alkalommal, kedd esténként egy-egy jóhangulatú táncóra garantáltan jót tesz mind a testnek, mind a léleknek. A tanfolyam havidíja: 3.000 Ft/fő/4 alkalom (1 alkalom/90 perc).
 
Jelentkezni és bővebb információt kérni személyesen a kulturális központban (5630 Békés, Jantyik u. 23-25.), vagy a 20/400-2338-as telefonszámon lehet. Jelentkezési határidő: 2016. október 31.
 
A csoportot megfelelő létszámú jelentkezés esetén tudjuk indítani!