Közel 4 éve indult útjára a Bio-konyha szakkör, ahol minden hónapban újabbnál-újabb témával várjuk az érdeklődőket. A változatos témák mellett mindig igyekszünk megújulni, így néhány hónapja a kismamák és a kisgyermekes anyukák igényeit is igyekszünk kielégíteni. Az idei évben utolsó alkalommal vártuk az érdeklődőket, ezúttal is finom bio ételeket készítettünk és kóstoltunk.
A novemberi szakkör témája a kisgyermekek részére készített levesek és desszertek voltak, vendégelődóink a Békési Gólyafészek Bölcsőde dolgozói voltak. A legkisebbek étrendje gondos odafigyelést igényel, nem mindegy mikor és milyen mennyiségben ismerkednek meg az apróságok az ízekkel. A Bio-konyhában ezúttal zellerkrémlevest készítettünk pulyakhússal és egy igazi különleges desszertet: répatortát. Mind a levesnél, mind az édességnél bio-alapanyagokat használtunk fel. Míg készültek az ételek, praktikákat hallgathattunk és megtudtuk a titkot is, hogy miért nem tesznek zöldséglevelet a bölcsisek levesébe. Igazán finom ételek készültek, a résztveők mindegyike elismerően nyilatkozott a kóstolást követően.
Idénre elköszön a Bio-konyha, de tartsanak velünk jövőre is!