Navigáció
 
Advent harmadik hétvégéjét a békési Piacfelügyelet és Békési Városvédő és Szépítő Egyesület szervezi, akik az előző hétvégékhez hasonlóan pénteken kézműves foglakozással, vasárnap pedig ünnepi műsorral és adventi kirakodóvásárral várják az érdeklődőket.
Pénteken az advent és a karácsony nélkülözhetetlen édességét, mézeskalácsot készíthetnek mindazok, akik ellátogatnak hozzánk a kulturális központba 2016. december 9-én 17 órakor. A foglalkozást Balog Gáborné vezeti majd. Hangolódjunk együtt a karácsonyra, készítsük és díszítsünk együtt a különböző formájú mézeskalácsokat. A részvétel ingyenes. 
 
2016. december 11-én, a harmadik adventi vasárnap programjait 10:30 perckor Szegfű Katalin a Békési Újság főszerkesztője nyitja meg, melyet Péter István, a Békési Baptista Gyülekezet lelkipásztorának áldása követ. Bemutatkoznak majd a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Korona úti Tagóvodájának és a Teleki úti Tagóvodájának gyermekei is. Ezen a délelőttön Luca-búza ültetés és fenyőfa díszítő verseny is várja az érdeklődőket,  jelentkezni  december 9-ig lehet e-mailben a piacfelugyelet@bekesvaros.hu címen, vagy telefonon a 06 66 411 011/150-es melléken. A rendezvény szeretetvendégséggel és kirakodóvásárral zárul.
 
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 
 
Töltsük együtt advent harmadik hétvégéjét!