Navigáció
 
Világhírű sztárokkal, bravúros tánckarral és fényűző díszlettel érkezik Békésre az Orfeum Vándorszínpad Újévi Operett Gála előadásával 2017. január 19-én intézményünkbe.
Akik szeretik az operett világát, számukra felejthetetlen élmény lesz az előadás. Akik csak most ismerkednek a műfajjal, az örökzöld slágereknek, a színpadi látványnak, a sok-sok humoros jelenetnek köszönhetően örök élmény lesz az első találkozás. A népszerű sztárok között itt lesz a békési születésű Kékkovács Mara színművésznő, a Budapesti Operettszínház művésznője, aki játszik operettekben és musicalekben egyaránt. A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati a Memory Interoperett primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. 
Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak. 
A szemkápráztató jelmezekkel, a fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik meg. Az „Orfeum Vándorszínpad” név mára már fogalom és garancia is egyben, mely a mindennapok gondját feledtető estre invitálja a nagyérdeműt. A népszerű melódiák dudorászása közben a muzsika gyógyító ereje hatja át majd a nézőteret. 
 
Közel három órán át, vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek 2017. január 19-én 19:00 órakor az Orfeum Vándorszínpad műsora a Színházteremben gálaműsor keretében 2 felvonásban, mindössze 20 perces szünettel.
 
 
 A somlói Tornai Pincészetnek köszönhetően, borkóstolóval is várják szeretettel a nagyérdeműt.

ONLINE JEGYFOGLALÁSÉRT KATTINTSON IDE!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.