Navigáció
 
Gyorsan telnek a napok, hétvégén már az aranyvasárnapot köszönthetjük. A Békési Advent zárásaként ismét kézműves foglalkozással, ünnepi műsorral és vásárral várunk mindenkit.
A Békési Advent utolsó hétvégéjének péntek délutánján, 2016.december 16-án 17 órától  szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, akik szívesen ellátogatnak a kulturális központ aulájába, hogy a békési Keresztény Értelmiségiek Szövetségének tagjaival, azaz: Horváthné Kőrös Anikóval, Bereczki Mónikával és Szilágyiné Csuta Évával karácsonyfadíszeket készíthessenek. A foglalkozás ingyenes! 
 
Aranyvasárnap is sok szeretettel várunk mindenkit a Széchenyi térre a Városi Bíróság épülete elé 2016. december 18-án is 10.30 perctől, ahol Dr. Pálmai Tamás Békés város alpolgármesterének köszöntőjét Nagy József esperes úr adventi gondolatai követik majd. A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium 1. osztályos tanulóinak adventi műsora követi az adventi programsorozat utolsó vasárnapját, a műsor felkészítője: Horváthné Kőrös Anikó. A szervezők a Keresztény Értelmiségiek Egyesülete szeretetvendégséggel várja a kedves megjelenteket. Érdemes végigsétálni egy pohár forró meleg teával vagy forralt borral az adventi
 
Töltsük együtt az aranyvasárnapot!